Het huis van Emma : Kunstendag voor Kinderen 19 november 2017

Net zoals vorig schooljaar hebben onze leerkrachten  een fantastische voorstelling in elkaar gestoken voor de Kunstendag voor Kinderen op zondag 19 november 2017.

We werken dit schooljaar nauw samen met Academie Noord, onze collega’s van beeldende kunst en het Cultuurcentrum Brasschaat!

De voorstelling vindt niet meer plaats in onze academie, maar in theaterzaal Hemelhoeve.  Tickets zijn via cultuurcentrum Brasschaat te verkrijgen.

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op de Kunstendag voor Kinderen!

HET HUIS VAN EMMA

Emma heet Emma. En daar is ze blij om. Stel, je heet Conny. Of Kitty. Dan zit je op ballet. Of je schrijft het schoolkrantje vol. Of allebei. En vast nog veel meer vermoeiende dingen. Je zult maar Kitty heten. Of Conny. Nee, als je Emma heet, zit je de hele dag in een luie stoel. Let maar niet op Emma, zeggen ze dan. En dat vindt Emma best.

Kom kijken en beleef samen met de hele familie de Kunstendag voor Kinderen op het dromerige en fantasievolle eiland van Emma.
Een sfeervolle en interactieve muziektheatervoorstelling, gebracht door leerkrachten van de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Brasschaat i.s.m. Academie Noord, voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waar?

Theater Hemelhoeve
Gemeentepark 8
2930 Brasschaat

Prijs

€ 5.0  Reserveren via CC Brasschaat : Het huis van Emma