Lotte De Clerck wint “Op zoek naar Annie”

Lotte De Clerck , leerling uit de zangklas van Inge Sykora, heeft de talentenjacht ” Op zoek naar Annie” gewonnen!

Wij zijn supertrots op haar en wensen haar veel succes met de voorstellingen!

Lotte heeft hieronder haar verhaal voor ons gedaan :

 

 

Hallo,

Ik ben Lotte De Clerck en leerling van Inge Sykora in de muziekacademie Brasschaat.

Half augustus ben ik auditie gaan doen voor de musical  ”  ANNIE  ”.Na 2 toffe,maar zware dagen bleven we met 10 meisjes over. Met onze groep gingen ze door middel van liveshows  “Op zoek naar Annie”.

Elke show gingen er 2 meisjes afvallen.

 

De eerste show was met een solo zangnummer(vind je ook op deze site).Keitof!! Samen met de pianist in de spotlight!!Mijn solo was “dat is mijn wens” van de kleine zeemeermin. Hiermee heeft mijn zangjuf Inge Sykora mij heel hard geholpen. Superbedankt Inge!!

 

In de 2de show deden we met de overgebleven 8, dans en zang in 2 groepjes van 4.Onze choreograaf is Laurent Flament van SYTYCD!!

Voor elk van deze shows mocht ik 30 personen meebrengen die voor mij wilden supporteren. Ongelooflijk leuk!

Een deel van mijn toffe klas,2b van GIB Brasschaat,was superenthousiast en ook enkele leerkrachten, waaronder mijn klastitularis Meneer Geens zorgden ervoor dat ik op het podium kippenvel kreeg. Echt ongelooflijk leuk om te zien en te horen dat ze voor mij riepen.

Zelfs spandoeken, T-shirts, hoedjes en vlaggetjes waren gemaakt!!

 

Voor de 3de show waren we dus nog met 6.Hierin kwamen ook de weeskindjes die al in augustus waren gekozen. We werden opgesplitst zodat we met 3 duo’s een duet mochten zingen.

Ik schrok enorm toen ik hoorde dat ik bij de laatste 4 was en meeging naar de finale. Normaal gezien was deze op 24/11 op VTM bij Debby en Nancy,maar op het laatste moment ging dit niet door.

Nu hebben we finale bij Manneke Paul op maandag 3/12 op VTM.

 

Ik heb een ongelooflijke supertijd gehad!!

Met choreograaf, regisseur, stemcoach, kappers en live orkest .Ik werd geschminkt,kreeg een pruik op,had een fotoshoot,…echt kei cool om mee te mogen maken!!

Of ik ook een rol heb,weet ik pas op 3/12 maar deze ervaring neemt niemand me ooit af!!!

 

Groetjes

Lotte